به مناسبت هفته پژوهش و فناوری؛ بازدید علمی فرهنگی از مجموعه کارآفرینی گیل بانو به همت انجمن علمی دانشجویی گروه مدیریت و با همکاری واحد فرهنگی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال و با حضور جمعی از دانشجویان موسسه، به میزبانی مجموعه کارآفرینی اجتماعی گیل بانو برگزار گردید.
گزارش بازدید علمی فرهنگی از مجموعه کارآفرینی گیل بانو

در ابتدای این جلسه دکتر آل طه مدیر فرهنگی و پژوهشی موسسه ضمن تشکر از مدیریت مجموعه برای دعوت و پذیرایی از دانشجویان موسسه آموزش عالی راهبرد شمال، به بیان اهداف و اهمیت بازدیدهای علمی دانشجویی و زمینه¬سازی برای برقرار ارتباط اثربخش بین دانشگاه و نهادهای مختلف جامعه پرداختند و به طور ویژه در ارتباط با اهمیت و ارزش آفرینی کارآفرینی و خلاقیت اقتصادی-اجتماعی مطالبی بیان نمودند.

در ادامه نشست خانم نظامی، مدیر مجموعه گیل بانو ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان حاضر در جلسه؛ پیرامون دلایل ایجاد مجموعه، تجربیات مرتبط با کارآفرینی و فعالیت‌های داوطلبانه موسسه خیریه گیل بانو (ایزد دوستان شمال) صحبت کرد.

ایشان در ارتباط با فعالیت¬های کارآفرینانه اجتماعی و کسب و کاری موسسه خیریه گیل بانو (ایزد دوستان شمال) بیان کرد:

“ماحصل این فعالیت‌ها در جهت کسب درآمد برای افرادی است که ما به آنان لقب قهرمانان خانواده می‌دهیم، زنان سرپرست خانوار که با هنر و کار خود برای تامین درآمد تلاش می‌کنند. نقش موسسه ایزدوستان شمال در این میان، حمایت از این زنان برای رسیدن به توانمندی بر مبنای کارآفرینی است. پس از رسیدن به آن مهم، می‌توانند خود مستقل به کسب درآمد بپردازند و از گردونه حمایتی موسسه خارج می‌شوند. از سوی دیگر، زنان دیگری وارد گود حمایتی خواهند شد و مورد حمایت قرار خواهند گرفت.”

همچنین، در این بازدید، از نمایشگاه و فروشگاه صنایع دستی این مجموعه نیز بازدید صورت گرفت.