جهش تولید با مشارکت مردم 1403

کسب رتبه سطح یک  از   وزارت  علوم ، تحقیقات و فناوری

مراسم تقدیر از دانشجویان برتر موسسه در زمینه های آموزشی و علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی در روز چهارشنبه مورخ 16/12/1402 در سالن آمفی تئاتر دکتر اسماعیل پور موسسه آموزش عالی راهبرد شمال برگزار گردید.
برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان برتر موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

مراسم تقدیر از دانشجویان برتر موسسه در زمینه­های آموزشی و علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی در روز چهارشنبه مورخ ۱۶/۱۲/۱۴۰۲ در سالن آمفی تئاتر دکتر اسماعیل­پور موسسه آموزش عالی راهبرد شمال برگزار گردید.

برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان برتر موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

در بخش ابتدایی مراسم جناب آقای دکتر احمدی ریاست محترم موسسه ضمن خوش­آمد گویی و عرض تبریک به دانشجویان برتر، در ارتباط با موفقیت­های آموزشی و علمی دانشجویان موسسه در ارتباط با قبولی در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه­های برتر کشور، چاپ و انتشار مقالات علمی و پژوهشی و انجام طرح­های پژوهشی به بیان مطالبی پرداختند. در ادامه مراسم، جناب آقای دکتر رمضانیان عضو محترم هیئت موسس ضمن عرض تبریک به دانشجویان برتر، به بیان تلاش­ها و اقدامات مختلف موسسه برای فراهم سازی هر چه بهتر امکانات و تجهیزات آموزشی، پژوهشی و رفاهی موسسه در طول سالیان اخیر پرداختند.

برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان برتر موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

در پایان از دانشجویان برتر با اهدای لوح تقدیر و جوایز، تقدیر به عمل آمد.

برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان برتر موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

برای مشاهده گالری تصاویر برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان برتر موسسه آموزش عالی راهبرد شمال کلیک کنید.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال