دانشجویان عزیز لازم است جهت شرکت در امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1403 نکات ذیل را رعایت نمایند:
اطلاعیه امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402
اطلاعیه امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

دانشجویان عزیز لازم است جهت شرکت در امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ نکات ذیل را رعایت نمایند:

1. همراه داشتن کارت جلسه امتحان (به صورت چاپ شده) در هنگام ورود به جلسه امتحانات الزامی می باشد.
  2. با مراجعه به سایت موسسه به آدرس www.rahbordshomal.ac.ir و سپس ورود به “سامانه مدیریت جامع آموزشی (سما)” و از طریق منوی گزارش ، نسبت به اخذ ” کارت جلسه امتحان ” اقدام نمایید.
  3. تکمیل فرم “ارزشیابی” و تسویه حساب شهریه از طریق منوی “پرداخت شهری (Online) جهت، دریافت کارت جلسه امتحان ضروری می باشد.
  4. از آنجا که ممکن است تغییراتی در تاریخ و ساعت امتحانات رخ داده باشد، لذا ملاک تاریخ و ساعت برگزاری امتحان، کارت جلسه امتحان است.
  5. درهای ورود به حوزه امتحان راس ساعت های اعلام شده بسته خواهند شد و امکان ورود پس از شروع امتحان وجود نخواهد داشت، لذا حضور به موقع جهت شرکت در امتحانات ضروری می باشد.
  6. همراه داشتن جزوه، کتاب، هر گونه نوشته غیرمجاز، کیف، تلفن همراه (حتی به صورت خاموش) ، هندزفری، ساعت هوشمند و کلیه وسائل ارتباطی در جلسه امتحان تخلف محسوب می شود و با متخلفین مطابق مقررات برخورد خواهد شد.

با آرزوی موفقیت
اداره آموزش