چهارشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۱

گزارش برگزاری جلسه مصاحبه متقاضیان جذب اعضای هیئت علمی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

با توجه به اعلان فراخوان جذب آبان ۱۴۰۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سامانه جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، متقاضیان عضویت به عنوان هیئت علمی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال از سراسر کشور در سامانه جذب ثبت نام نموده و پس از بررسی اولیه مدارک و در نظر داشتن حداقل شاخص‌ها و ملاک‌های تعیین شده وزارت علوم، افراد واجد صلاحیت اولیه در مصاحبه جذب موسسه که در تاریخ ۲۳/۱۰/۱۴۰۰ از ساعت ۹ الی ۱۸ برگزار گردید، شرکت نمودند.

جلسه بررسی صلاحیت علمی متقاضیان جذب در ۴ کارگروه‌ مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی، حسابداری، مهندسی عمران؛ به همت دبیرخانه جذب اعضای هیئت علمی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال با حضور ریاست محترم موسسه، اعضای هیئت علمی و مدیران گروه و با نظارت نماینده محترم دانشگاه گیلان با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و با حضور متقاضیان برگزار گردید. لازم به توضیح است پس از بررسی سوابق علمی و امتیازدهی در چارچوب ابلاغی توسط کمیته جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، متقاضیان حائز شرایط توسط موسسه انتخاب و برای انجام ادامه مراحل جذب به وزارتخانه معرفی خواهند شد.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.