چهارشنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۰

آغاز ثبت نام بن اعتباری نمایشگاه مجازی کتاب تهران ویژه دانشجویان و اعضای هیئت علمی

آغاز ثبت نام بن اعتباری نمایشگاه مجازی کتاب تهران، ویژه دانشجویان و اعضای هیئت علمی

قابل توجه دانشجویان و اعضای علمی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

“زمان ثبت نام یارانه اعتباری خرید کتاب از تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۲۲ ساعت ۹ صبح شروع می شود و زمان خرید کتاب از سامانه فروش نمایشگاه از ۳ تا ۱۰ بهمن ماه است”

لینک سامانۀ ثبت نام«یارانۀ اعتباری خرید کتاب»

«خانه کتاب و ادبیات ایران» به نمایندگی از معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست های ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، در « دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران» اقدام به توزیع بن اعتباری خرید برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان سراسر کشورنموده است.

لطفا قبل از ثبت نام به نکات زیر توجه کنید:

فیلم آموزشی نحوه ثبت نام و دریافت یارانه خرید کتاب(کلیک کنید)

• نمایشگاه کتاب از تاریخ ۳ تا ۱۰ بهمن به صورت مجازی برگزار می شود و خرید کتاب از ناشران به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه فروش(کلیک نمایید)  صورت می­ گیرد.
  • یارانۀ خرید کتاب (بن کتاب) به صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص می ­یابد، لذا برای ثبت نام نیاز به واریز وجه نیست.
  • سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان   ۲۵۰ هزار تومان است که از این مقدار ۶۰ درصد، معادل ۱۵۰هزار تومان، آورده دانشجویان است و ۴۰درصد،معادل ۱۰۰ هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.
  • سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی ۵۰۰ هزار تومان است که از این مقدار ۵۰ درصد، معادل ۲۵۰هزار تومان، آورده عضو هیئت علمی است و ۵۰درصد،معادل ۲۵۰ هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.
  • اعتبار یارانه سهم خریدار در هنگام خرید کتاب در سامانه فروش(کلیک نمایید) محاسبه و از صورتحساب خرید کسر می­ گردد.
  • با توجه به محدودیت بودجۀ اختصاص یافته و سقف اعتباری تعیین شده برای هر استان، اولویت ثبت نام با متقاضیانی است که زودتر اقدام نموده اند. بدیهی است پس از تکمیل ظرفیت و اعتبار استان، امکان ثبت نام متقاضیان جدید نخواهد بود.
  • لطفاً فرایند ثبت نام را تا دریافت این پیامک: «یارانه خرید کتاب روی کد ملی شما شارژ شد» از طریق شماره ۳۰۰۰۴۱۴۱ ادامه دهید تا عملیات ثبت نام و دریافت اعتبار در وضعیت “نهایی شده” قرار گیرد.
  • هر کد ملی تنها یکبار مجاز به دریافت یارانۀ خرید کتاب (بن کتاب) می باشد.
  • هنگام ثبت ­نام، شماره تلفن ­همراه باید فعال، در دسترس و «در اختیار» شخص ثبت نام کننده (کد ملی خریدار) باشد.
  • شماره تلفن همراه ثبت نام کننده الزاما بایستی متعلق به کد ملی درج شده باشد.