چهارشنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۰

فراخوان شرکت در وبینار هفته پژوهش و فناوری موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

وبینار هفته پژوهش و فناوری موسسه آموزش عالی راهبرد شمال با هدف گسترش روحیه تحقیق و پژوهش و نیز تقدیر از محققین و پژوهشگران برتر موسسه در تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۵ در قالب وبینار برگزار می‌شود. به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال، همایش بزرگداشت هفته پژوهش به همت معاونت پژوهشی موسسه و با سخنرانی اساتید و متخصصان حوزه پژوهش و فناوری کشوری و استانی از ساعت ۸:۳۰ روز پنجشنبه مورخ ۲۵ آذر ماه در قالب وبینار برگزار می‌گردد. از کلیه اساتید و دانشجویان گرانقدر دعوت می‌شود تا در این وبینار شرکت نمایند.

در بخش وبینار، اساتید و خبرگان حوزه پژوهش مطابق جدول زمان‌بندی در قالب نشست‌های تخصصی به ارائه آخرین مطالب پژوهشی و کاربردی می‌پردازند. همچنین در این همایش فعالیت‌های پژوهشگران و محققانی که نتایج دستاوردها و فعالیت‌های پژوهشی خود را با عنوان راهبرد شمال (Affiliation) در نشریه‌های علمی و تخصصی، همایش‌های علمی و … منتشر نموده‌اند، مورد ارزیابی قرار گرفته و از برگزیدگان برتر در دو بخش اساتید و دانشجویان تقدیر به عمل خواهد آمد.

لینک برگزاری همایش:   /https://v6.pafcoerp.com/rahbordshomal

روابط عمومی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال