شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۰

در آئین روز پژوهش و معرفی برگزیدگان پژوهشی ۱۳ دانشگاه برتر کشور که چهارشنبه ۲۶ آذر در دانشگاه علامه طباطبایی با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر علوم برگزار شد از دکتر عادل آذر عضو محترم هیات موسس و استاد موسسه آموزش عالی راهبرد شمال به عنوان چهره ماندگار تقدیر به عمل آمد. دکتر عادل آذر در حوزه “کرسی نظریه پردازی موفق” در گروه مدیریت، اقتصاد و حسابداری، به عنوان چهره ماندگار مورد تقدیر قرار گرفت.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال کسب این موفقیت را به جناب آقای دکتر عادل آذر و خانواده بزرگ موسسه آموزش عالی راهبرد شمال تبریک عرض می‌نماید.

3 دیدگاه در “جناب آقای دکتر عادل آذر، عضو محترم هیات موسس و استاد موسسه آموزش عالی راهبرد شمال به عنوان چهره ماندگار کشور معرفی و از ایشان تقدیر شد.

1. از این که افتخار کار کردن در مجموعه ای با حضور پررنگ ایشان را دارم بسیار خوشحالم.ایشان استاد بسیار ارزشمند و انسان بسیار والایی هستند.خوش به حال دانشجویانی که درکلاس درس ایشان شاگردی کنند.

2. استاد عادل آذر مشاور بنده در پایان نامه بودند و بسیار مفتخرم که به ایشون تبریک بگم امیدوارم در این مجموعه(راهبرد شمال) همچنان بمانند و تدریس کنند.