زمان و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد 1403
زمان و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد 1403
زمان و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ۱۴۰۳

زمان ثبت نام، روزهای

دوشنبه  مورخ  ۱۴۰۳/۰۶/۱۹ ،  سه شنبه مورخ  ۱۴۰۳/۰۶/۲۰ و چهار شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۱ می باشد.

مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد

1. پرینت اعلام قبولی از سایت سازمان سنجش .
  2. اصل مدرک یا گواهی موقت پایان تحصیلات دوره ی کارشناسی(لیسانس) مورد تائید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن تاریخ فارغ التحصیلی تا ۳۱/۰۶/۱۴۰۳ و معدل‌ دوره‌ کارشناسی‌ قید شده باشد (همراه با ۳ سری کپی).
  3. آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته (مورخ ۱۲/۰۳/۱۴۰۳ لغایت ۱۹/۰۳/۱۴۰۳) دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ ۳۱/۰۶/۱۴۰۳ فارغ‌التحصیل می‌شوند، لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه ۷۳ دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون (شماره ۱) یا صفحه ۵۹۹ دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی (شماره ۲) را از موسسه آموزش عالی فارغ التحصیلی دوره کارشناسی دریافت و آن را در زمان ثبت‌نام ارائه نمایند .
  4. تصویر مدرک کاردانی (برای فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ناپیوسته) که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کاردانی قید شده باشد (یک سری) .
  5. اصل شناسنامه و ۳ سری کپی از تمام صفحات آن.
  6. اصل کارت ملی و ۳ سری کپی (پشت و رو).
  7.   ۶  قطعه عکس جدید (۴×۳)، (پشت نویسی شده).
  8. ریز نمرات دوره ی کارشناسی .
  9.  اصل موافقت نامه کتبی و بدون قید شرط برای فارغ التحصیلان رشته های دبیری از اداره آموزش و پرورش شهرستان محل تعهد و خدمت.
  10. اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.
  11. اصل کارت پایان خدمت، معافیت از خدمت (همراه با ۳ سری کپی پشت و رو)    یا                                                    اصل نامه ی لغو معافیت تحصیلی در مقطع کارشناسی (همراه با ۱ سری کپی).
  12. اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کاشناسی(لیسانس) برای آندسته از داوطلبانی که با توجه به مفاد آیین نامه ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رتبه اول ،با امتیاز رتبه اول پذیرفته شده اند.

**  ثبت نام به صورت حضوری بوده و حضور شخص پذیرفته شده در زمان ثبت نام الزامی می باشد.   **

اداره آموزش موسسه آموزش عالی راهبرد شمال