قابل توجه اساتید محترم و دانشجویان گرامی ضمن دعوت از کلیه عزیزان جهت حضور پرشور در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوی اسلامی ایران در روز جمعه مورخ 08/04/1403 جهت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، به اطلاع می رساند؛ با توجه به حضور جمعی از دانشجویان و همکاران محترم به عنوان اعضای ستاد اجرایی انتخابات، برگزاری امتحانات برنامه ریزی شده در روز شنبه مورخ 09/04/1403 لغو و عیناً در همان ساعات تعیین شده در روز شنبه مورخ 16/04/1403 برگزار خواهد شد.
اطلاعیه در خصوص تغییر زمان برگزاری امتحانات روز شنبه مورخ 9 تیرماه 1403
اطلاعیه در خصوص تغییر زمان برگزاری امتحانات روز شنبه مورخ ۹ تیرماه ۱۴۰۳

قابل توجه اساتید محترم و دانشجویان گرامی

ضمن دعوت از کلیه عزیزان جهت حضور پرشور در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوی اسلامی ایران در روز جمعه مورخ ۰۸/۰۴/۱۴۰۳ جهت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، به اطلاع می رساند؛ با توجه به حضور جمعی از دانشجویان و همکاران محترم به عنوان اعضای ستاد اجرایی انتخابات،

برگزاری امتحانات برنامه ریزی شده در روز شنبه مورخ  ۰۹/۰۴/۱۴۰۳  لغو و عیناً در همان ساعات تعیین شده در روز شنبه مورخ  ۱۶/۰۴/۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

**   دانشجویان عزیز می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده ی تاریخ و ساعت برگزاری امتحانات پایانی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲  به سامانه مدیریت جامع آموزشی(سما) و منوی تاییدیه انتخاب واحد مراجعه نمایند.   **

ضمناً نیازی به چاپ مجدد کارت آزمون نمی باشد.