مهار تورم و رشد تولید 1402

کسب رتبه سطح یک  از   وزارت  علوم ، تحقیقات و فناوری

کرمان تسلیت

بسمه تعالی
حادثه تروریستی توسط دشمنان کوردل درگلزار شهدای کرمان را محکوم نموده و شهادت تعدادی از هموطنان عزیزمان در این حادثه دلخراش را به خانواده آنان و مردم ایران تسلیت عرض می نمائیم

روایط عمومی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال.

ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، روز زن و روز مادر مبارک باد

۲۰ جمادی الثانی، عید ولادت بزرگ بانوی جهان اسلام حضرت فاطمه زهرا(س)، روز زن و روز مادر را به تمامی دانشجویان، اساتید و کارکنان موسسه آموزش عالی راهبرد شمال و به ویژه  مادران و بانوان موسسه صمیمانه تبریک عرض می‌نماییم  و از خداوند متعال بهروزی و سلامت برای ایشان خواستاریم.

گزارش بازدید علمی فرهنگی از مجموعه کارآفرینی گیل بانو

به مناسبت هفته پژوهش و فناوری؛ بازدید علمی فرهنگی از مجموعه کارآفرینی گیل بانو به همت انجمن علمی دانشجویی گروه مدیریت و با همکاری واحد فرهنگی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال و با حضور جمعی از دانشجویان موسسه، به میزبانی مجموعه کارآفرینی اجتماعی گیل بانو برگزار گردید.

ادامه مطلب »

جناب آقاى مرتضى رمضانى دانشجوى کارشناسى ارشد مدیریت موسسه آموزش عالى راهبرد شمال نایب قهرمانى در مسابقات پارا آسیایى هانگژو به همراه تیم ملى فوتبال پنج نفره را خدمتتان تبریک عرض نموده و موفقیت هاى روزافزون را براى جنابعالى آرزومندیم.