درباره مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی

مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی ( TMC ) مؤسسه آموزش عالی راهبرد شمال با هدف توانمندسازی و به‌‌روز‌‌رسانی مهارت‌های کاربردی برای دانشجویان و کمک به اشتغال دانش‌آموختگان بر پایه سه فرآیند اصلی نیازسنجی مهارتی، ارائه خدمات مشاوره شغلی و آموزشی و ارائه خدمات مهارت‌آموزی موردنیاز بازار کار و همچنین تقویت تخصص و مهارت افراد شاغل در بازار کار، با تکیه با ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل مؤسسه، در سال ۱۴۰۰ همجری شمسی و با فراهم آوردن امکانات و زیرساخت‌های مطلوب، بنا بر مجوز سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، به عنوان اولین مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی در بین مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی در استان گیلان افتتاح گردید.

فضای کسب و کار پویا و نیاز به سرمایه‌های انسانی خلاق و ماهر از یک سو و مسائل و چالش‌های پیش روی جامعه در زمینه اشتغال، به ویژه اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی از سوی دیگر لزوم توسعه مهارت‌های شغلی و کارآفرینی را دوچندان کرده است. در سال‌های اخیر نرخ رشد دانش‌آموختگان دانشگاهی افزایش چشمگیری داشته است و کمبود مهارت‌های کافی برای استخدام‌پذیری و کارآفرینی مهم‌ترین چالش دانش‌آموختگان است. در ارتباط با لزوم مهارت‌آموزی در چند سال اخیر به دلیل اشباع شدن بازار اشتغال برای دانش‌آموختگان دانشگاهی، فراگیری مهارت برای هر دانشجو و فارغ‌التحصیل دانشگاهی ضروری است. با توجه به ضرورت آموزش مهارت‌های مورد نیاز بازار کار به دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، مؤسسه آموزش عالی راهبرد شمال را بر آن داشت که با راه اندازی مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی ( TMC )، گامی مؤثر در این مسیر بردارد. از جمله مهم‌ترین اهداف مرکز می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:

• دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی جهت کسب مهارت‌های تکمیلی لازم برای ورود به بازار کار
  • دانش آموزان و محصلین جهت آشنایی با فن‌آوری‌ها و روش‌های روز
  • افراد شاغل در بازار کار، صنعت و تجارت به منظور تقویت تخصص