جهش تولید با مشارکت مردم 1403

کسب رتبه سطح یک  از   وزارت  علوم ، تحقیقات و فناوری

حضور پررنگ موسسه آموزش عالی راهبرد شمال در اولین همایش ملی نقش دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی در تحول نظام آموزش عالی

ادامه مطلب »

پیام تسلیت

همکار گرامی جناب آقای رضازاده
درگذشت پدر بزرگوارتان را خدمت حضرتعالی و خانواده محترم تسلیت عرض نموده، از خداوند منان برای آن مرحومه غفران واسع و برای جنابعالی و خانواده محترم صبر و اجر فراوان درخواست داریم.

ادامه مطلب »
فراخوان ارسال مقاله به مناسبت هفته پژوهش و فناوری موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

موسسه آموزش عالی راهبرد شمال با هدف گسترش روحیه تحقیق و پژوهش و به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش، از کلیه اساتید و دانشجویان محترم موسسه آموزش عالی راهبرد شمال دعوت می‌نماید تا مقاله‌های علمی و پژوهشی خود را مطابق فرمت مقالات هفته پژوهش تدوین و تا تاریخ ۲۲/‏۰۹/‏۱۴۰۲‬ به آدرس ایمیل info@rahbordshomal.ac.ir ارسال نمایند.

لازم به توضیح است مقاله‌های ارسالی به همایش مورد ارزیابی قرار گرفته و ضمن انتشار مقالات برتر، از نویسندگان مقالات در همایش هفته پژوهش مورخ ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ موسسه، تقدیر بعمل خواهد آمد.

واحد پژوهشی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال