جهش تولید با مشارکت مردم 1403

کسب رتبه سطح یک  از   وزارت  علوم ، تحقیقات و فناوری

حضور پررنگ موسسه آموزش عالی راهبرد شمال در اولین همایش ملی نقش دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی در تحول نظام آموزش عالی

ادامه مطلب »

پیام تسلیت

همکار گرامی جناب آقای رضازاده
درگذشت پدر بزرگوارتان را خدمت حضرتعالی و خانواده محترم تسلیت عرض نموده، از خداوند منان برای آن مرحومه غفران واسع و برای جنابعالی و خانواده محترم صبر و اجر فراوان درخواست داریم.

ادامه مطلب »
انجمن علمی دانشجویی رشته مدیریت با همکاری واحد فرهنگی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال بازدید علمی فرهنگی از مجموعه گیل بانو "کار آفرین اجتماعی" را برگزار می کند.
بازدید علمی فرهنگی از مجموعه کارآفرینی گیل بانو

انجمن علمی دانشجویی رشته مدیریت با همکاری واحد فرهنگی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال بازدید علمی فرهنگی از مجموعه گیل بانو “کار آفرین اجتماعی” را برگزار می کند.

• زمان برگزاری:
    • چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۲