جهش تولید با مشارکت مردم 1403

کسب رتبه سطح یک  از   وزارت  علوم ، تحقیقات و فناوری

اطلاعیه مهم جهت پرداخت شهریه و دریافت کارت آزمون پایان ترم

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند ، جهت دریافت کارت آزمون و شرکت در امتحانات پایان ترم ، می بایست بدهی شهریه خود را بصورت پرداخت آنلاین و از طریق سایت موسسه به نشانی https://rahbordshomal.ac.ir واریز نمایند.

روح بلند رئیس‌جمهور مردمی و انقلابی ایران به ملکوت اعلی پیوست

إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‌

با کمال تأسف و تأثر شهادت حضرت حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای سید ابراهیم رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه ایشان را به مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) و ملت شریف ایران تسلیت عرض می نماییم.
رحمت و مغفرت الهی و علو درجات را برای ایشان و همرا هان و آرامش و شکیبایی برای بازماندگان و مردم شریف ایران اسلامی از خداوند متعال مسألت داریم

اطلاعیه نمایشگاه کتاب تهران

به استحضار اساتید گرامی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال می رساند با توجه به برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۹ تا۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و به منظور تکمیل منابع چاپی واحد کتابخانه مؤسسه آموزش عالی راهبرد شمال خواهشمند است در صورت امکان لیست منابع پیشنهادی مربوط به تخصص و نیاز به تدریس در کلاس خود را تا تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به واحد کتابخانه این موسسه تحویل فرمایند.

دومین مجمع عمومی کانون دانش آموختگان موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

دومین مجمع عمومی دانش آموختگان موسسه آموزش عالی راهبرد شمال روز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با هدف تعیین اعضای شواری مرکزی دانش آموختگان، متشکل از هیئت مدیره و بازرس برای دوره دو ساله جدید، با حضور جمعی از دانش آموختگان برگزار گردید

ادامه مطلب »
جهت اطلاع از استاد راهنمای تعیین شده برای درس پایان نامه می توانید با مراجعه به سایت موسسه ، ورود به صفحه کاربری خود و سپس از طریق منوی گزارش وضعیت آموزشی اقدام کنید.
اطلاعیه تعیین اساتید راهنما و مشاور دانشجویان ورودی نیمسال اول 1401مقطع کارشناسی ارشد
اطلاعیه تعیین اساتید راهنما و مشاور دانشجویان ورودی نیمسال اول ۱۴۰۱مقطع کارشناسی ارشد

همچنین جهت اطلاع از نام استاد مشاور خود نیز می توانید روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۴ تا ۱۵با داخلی ۵ یا ۶ تماس حاصل فرمایید.