جهش تولید با مشارکت مردم 1403

کسب رتبه سطح یک  از   وزارت  علوم ، تحقیقات و فناوری

اطلاعیه مهم جهت پرداخت شهریه و دریافت کارت آزمون پایان ترم

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند ، جهت دریافت کارت آزمون و شرکت در امتحانات پایان ترم ، می بایست بدهی شهریه خود را بصورت پرداخت آنلاین و از طریق سایت موسسه به نشانی https://rahbordshomal.ac.ir واریز نمایند.

روح بلند رئیس‌جمهور مردمی و انقلابی ایران به ملکوت اعلی پیوست

إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‌

با کمال تأسف و تأثر شهادت حضرت حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای سید ابراهیم رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه ایشان را به مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) و ملت شریف ایران تسلیت عرض می نماییم.
رحمت و مغفرت الهی و علو درجات را برای ایشان و همرا هان و آرامش و شکیبایی برای بازماندگان و مردم شریف ایران اسلامی از خداوند متعال مسألت داریم

اطلاعیه نمایشگاه کتاب تهران

به استحضار اساتید گرامی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال می رساند با توجه به برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از تاریخ ۱۹ تا۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و به منظور تکمیل منابع چاپی واحد کتابخانه مؤسسه آموزش عالی راهبرد شمال خواهشمند است در صورت امکان لیست منابع پیشنهادی مربوط به تخصص و نیاز به تدریس در کلاس خود را تا تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به واحد کتابخانه این موسسه تحویل فرمایند.

دومین مجمع عمومی کانون دانش آموختگان موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

دومین مجمع عمومی دانش آموختگان موسسه آموزش عالی راهبرد شمال روز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با هدف تعیین اعضای شواری مرکزی دانش آموختگان، متشکل از هیئت مدیره و بازرس برای دوره دو ساله جدید، با حضور جمعی از دانش آموختگان برگزار گردید

ادامه مطلب »
به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند، مهلت تشکیل پرونده و دریافت وام دانشجویی تا تاریخ 31 / 2 / 1403‬ می‌باشد.
وام دانشجویی

آغاز ثبت نام وام دانشجویی نیمسال دوم۱۴۰۳-۱۴۰۲

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند، مهلت تشکیل پرونده و دریافت وام دانشجویی تا تاریخ ۳۱ /۲ / ۱۴۰۳ می‌باشد.

وام دانشجویی

۱- آندسته از دانشجویانی که تا کنون از وام شهریه صندوق رفاه استفاده نکرده‌اند می‌بایست با مراجعه به وب سایت www.refah.swf.ir ( از مرورگر فایرفاکس)، گزینه ثبت نام کاربرجدید را انتخاب نموده و اطلاعات درخواستی را ثبت نمایید.(مطابق فایل راهنما)

۲- آندسته از دانشجویانی که در ترم‌های قبل تشکیل پرونده داده و از وام شهریه استفاده نموده‌اند: مراجعه به وب سایت www.refah.swf.ir ( از مرورگر فایرفاکس)، گزینه ((بازیابی کلمه عبور)) را انتخاب نموده و درخواست وام خود را ثبت نمایند.(توجه : نام کاربری شماره ملی می‌باشد)

مدارک مورد نیاز جهت ارائه به واحد مالی مؤسسه توسط دانشجویانی که تا کنون وام دریافت نکرده‌اند:

۱ – مراجعه دانشجو و ضامن به دفتر اسناد رسمی جهت ثبت سند تعهد محضری (فایل سند تعهد محضری) ➡ دانلود

توجه: فایل شرایط ضامنین را می‌توانید از اینجا دانلود کنید.

۲ – ارائه آخرین حکم استخدامی یا قراردادی یکساله دارای مهر تأیید و امضا دستگاه مربوطه.