پنج شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۹

۶ تیر ماه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر؛ «دانش بیشتر برای مراقبت بهتر»

روز جهانی مبارزه با موارد مخدر

معضل اعتیاد به مواد مخدر، بلای خانمان سوزی است که جوامع بشری را در چنگال مرگ آور خویش گرفتار ساخته است. این پدیده هراس آور، قدرت اندیشه، نوآوری، پشتکار، کوشش و سازندگی را در انسان ها به ویژه نسل جوان جامعه از بین می برد و بنیان خانوادگی و اعتقاد دینی آنان را به نابودی می کشاند.

شیوع اعتیاد و قاچاق مواد مخدر، نگرانی وسیعی را در دنیا ایجاد کرده است. امروزه کم تر کشوری را در جهان می‌توان یافت که پدیده مواد مخدر و اعتیاد، مهم ترین دغدغه یا یکی از مهم ترین مشکلات اجتماعی اش نباشد. از این مجمع عمومی سازمان ملل ۲۶ ژوئن را (برابر با ۶ تیرماه) به عنوان روز جهانی مبارزه با مواد مخدر نام‌گذاری کرده است تا همه کشورها ضمن ارائه فعالیت‏های انجام شده در این رابطه، نسبت به تقویت اقدامات و همکاری‏های منطقه‌‌ای و بین‏ المللی، برای نیل به جهانی عاری از اعتیاد و مصرف مواد تلاش جدی کنند.

هرساله شعار ویژه‌ای برای این روز انتخاب می‌شود تا به اقدامات و کنش‌های مقابله با این پدیده شوم در سال پیش‌رو، در چارچوب آن شعار سمت‌وسو داده شود. شعار روز جهانی مبارزه با مواد مخدر درسال ۱۳۹۹ به نام ” دانش بیشتر برای مراقبت بهتر” بر مواد مخدر بیان می دارد همه ما باید اطلاعات صحیح و علمی در زمینه مواد مخدر، اثرات و عوارض آن‌ها داشته باشیم تا با تدبیر و تلاش حداقل و توجه به  جنبه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فیزیولوژیک بتوان آن‌ را به کنترل درآورد.

واحد فرهنگی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال