شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۸

مهلت درخواست وام شهریه

قابل توجه دانشجویانی که متقاضی وام شهریه می باشند: مهلت درخواست وام تا مورخ ۹۸/۰۸/۱۶ می باشد.

۱- دانشجویانی که در نیمسال گذشته به بانک قرض الحسنه مهر ایران مراجعه نموده و مراحل تشکیل پرونده خود را کامل انجام داده و پرداخت وام نیمسال قبل آنها تائید شده است ، نیازی به مراجعه مجدد به بانک را ندارند و باید درخواست وام ترم جدید خود را از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی bp.swf.ir  ثبت نمایند .

(جهت کسب اطلاعات بیشت اینجا کلیک کنید)

۲-دانشجویانی که برای اولین بار تقاضای وام دارند ، می بایست پس از مطالعه دقیق شیوه نامه اجرایی وام شهریه بانک قرض الحسنه مهر ایران  ( شیوه نامه ) نسبت به تشکیل پرونده از طریق پرتال دانشجویی به نشانی bp.swf.ir اقدام نمایند . ( برای کسب اطلاعات بیشتراینجا کلیک کنید )

توجه : جهت تشکیل پرونده در پورتال دانشجویی صندوق رفاه ، برای نوع دوره از گزینه (روزانه ) استفاده گردد.