جمعه ۲۹ شهریور ۱۳۹۸

افتخار آفرینی آقای رضا شجاعی دانشجوی محترم موسسه آموزش عالی راهبرد شمال و کسب مدال برنز مسابقات جهانی هاپکیدو (WHC 2019) کره جنوبی

افتخار آفرینی آقای رضا شجاعی

مسابقات جهانی هاپکیدو (هنرهای رزمی مسترشیپ) ۲۰۱۹ با حضور ۴ هزار رزمی کار از ۱۰۰ کشور در شهر چونگ جو کره‌جنوبی برگزار شد. اعضای تیم منتخب کمیته هاپکیدو (WHC) جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات آقایان رضا شجاعی وزن ۶۰- ، علی خانتبار وزن ۷۰- (دارنده مدال برنز مسترشیپ ۲۰۱۷) و یونس هاشم پور پوشاکی وزن ۸۰- (دارنده مدال نقره مستر شیپ ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷) بودند.

در پایان مسابقات، رضا شجاعی (دانشجوی رشته مهندسی مکانیک موسسه آموزش عالی راهبرد شمال) در وزن منهای ۶۰ کیلوگرم و یونس هاشم پور در وزن منهای ۸۰ کیلوگرم نمایندگان گیلانی تیم هاپکیدوی (WHC) ایران به مدال برنز رسیدند.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال این افتخار آفرینی را به جناب آقای رضا شجاعی، خانواده محترمشان و تمامی همشهریان عزیز تبریک عرض می‌نماید.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال