دوشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۷

آخرین مهلت درخواست وام شهریه

در نیمسال اول سال تحصیلی  ۹۸  ۹۷ پس از مطالعه شیوه نامه اجرایی  و اطلاعیه جدید نحوه درخواست وام   تـا  ۱۰  آذر ماه ۹۷ می باشد.

<< نحوه دریافت وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان >>

* تشکیـل پـرونـده  واحـد دانشگـاهـی :

دانشجویان درموعد مقرر ابتدای هر نیمسال تحصیلی پس از مطالعه  ”  شیوه نامه اجرایی نحوه پرداخت و بازپرداخت وام شهریه از طریق بانک قرض الحسنه مهر ایران ” با استفاده از مرورگر اینترنت اکسپلورر ضمن مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به نشانی  www.bp.swf.ir   و لینک تشکیل پرونده و با ثبت دقیق اطلاعات شخصی ملزم به انجام موارد ذیل می باشند  :

۱ – دریافت فرم مشخصات دانشجویان و فرم درخواست وام شهریه نیمسال از واحد حسابداری موسسه .

۲-  تحویل کپی شناسنامه و کارت ملی وکپی  کارت دانشجویی و فرم های تکمیل شده به واحد حسابداری موسسه .

۳ – مراجعه دانشجو و ضامن به یکی از شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران جهت افتتاح حساب و تشکیل پرونده بانکی.( پیوست شیوه نامه – صفحه ۷ )

* * تشکیـل پـرونـده  واحــد بـانـک :

•  مـدارک بانکی دانشجـو :  درخـواست کتبـی و تـکمیـل فـرم های قـرارداد بـانـک تـوسط دانشجـو به همراه ارائه اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی دانشجو

• مـدارک بـانـکـی ضامـن  :

–       ارائه اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی  .

–      کارمندان شاغل : ارائه کپی آخرین فیش حقوقی ممهور شده با گواهی کسر حقوق و یا ارائه یک فقره چک .

–      مشاغل آزاد : ارائه پروانه کسب معتبر مربوط به محل کسب و آخرین قبض آب یا برق یا گاز محل کسب .

•  ارائه فیش آب یا برق یا گاز یا تصویر سند مالکیت یا اجاره نامه و … محل سکونت ضامن .

تذکر مهم : دانشجویانی که در نیمسال های گذشته  نیز تشکیل پرونده داده اند می بایست مراحل فوق را انجام دهند  .

«واحد حسابداری موسسه آموزش عالی راهبرد شمال »