دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۷

در پایان مسابقات کاراته قهرمانی دانشجویان جهان ۲۰۱۸ ژاپن، کاروان ایران با کسب ۱ طلا، ۴نقره و ۵ برنز نایب قهرمان شد و کومیته تیمی مردان نیز به مدال نقره رسید.

به گزارش ایسنا، آخرین روز یازدهمین دوره رقابتهای کاراته قهرمانی دانشجویان جهان از صبح امروز (یکشنبه) ۳۱ تیر ۱۳۹۷ به میزبانی شهر “کوبه” در ژاپن پیگیری شد و با برگزاری مسابقات فینال و رده بندی بخش کومیته تیمی، به پایان رسید. در این مسابقات تیم ملی ایران در مجموعه همه‌ی بخش‌های دختران و پسران با کسب ۱ مدال طلا، ۴ نقره و ۵ برنز بر سکوی نایب قهرمانی جهان قرار گرفت.

ژاپن با ۱۰ مدال طلا، ۲ نقره و ۲ برنز به عنوان قهرمانی این مسابقات دست یافت و تیم فرانسه نیز با کسب ۱ مدال طلا، ۲ نقره و ۵ برنز در جایگاه سوم جهان قرار گرفت.

تیم کومیته مردان ایران با ترکیب صالح اباذری، مهدی قراری‌زاده، یونس نوروزی، مهدی خدابخشی، مهدی رحیمی‌نژاد، میلاد بهمنی و محمدمهدی قاهری در نخستین گام با حساب ۳ بر ۰ تیم فرانسه را شکست داد و در مبارزه دوم رو در روی تیم مالزی قرار گرفت که توانست ۲ بر ۰ از سد این تیم گذشته و راهی مرحله نیمه‌نهایی شود. تیم ایران در مبارزه نیمه نهایی خود نیز موفق شد با نتیجه ۳ بر ۰ تیم لهستان را از پیش رو برداشته و راهی فینال شود. و به فینال راه یابد. تیم کومیته ایران در فینال این بخش به مصاف تیم ژاپن رفت که با قبول شکست ۳ بر ۱ نایب قهرمان مسابقات شد.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال این افتخار آفرینی را به جناب آقای محمدمهدی قاهری، خانواده محترمشان و تمامی همشهریان عزیز تبریک عرض می‌نماید.

** روابط عمومی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال**

One thought on “افتخار آفرینی آقای محمدمهدی قاهری دانشجوی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال؛ تیم ایران نایب قهرمان مسابقات کاراته دانشجویان جهان شد