جمعه ۲۶ مرداد ۱۳۹۷

افتخار آفرینی جناب آقای محمد مهدی قاهری دانشجوی محترم راهبرد شمال در مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته دانشجویان ایران

مرحله اول مسابقات انتخابی تیم ملی دانشجویان کاراته ایران برای اعزام به مسابقات دانشجویان جهان، ۲۶ اردیبهشت ماه جاری در تهران برگزار گردید. سه نفر نخست اول هر وزن در این مسابقات به مرحله دوم انتخابی تیم ملی راه پیدا کردند.

جناب آقای محمد مهدی قاهری دانشجوی محترم موسسه آموزش عالی راهبرد شمال در وزن ۸۴+ کیلوگرم موفق به کسب مقام اول در بین ۱۰۰ ورزشکار شرکت کننده این وزن شدند.

لازم به توضیح است مرحله دوم انتخابی، ۳۱ اردیبهشت ماه در تهران برگزار می شود و اعضای اصلی تیم ملی دانشجویان ایران برای اعزام به مسابقات جهانی دانشجویان که تیر ماه ۱۳۹۷ در ژاپن برگزار می شود انتخاب می گردند.

موسسه آموزش عالی راهبرد شمال ضمن تبریک برای کسب این افتخار، آرزوی موفقیت برای ایشان دارد.

روابط عمومی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال