پنج شنبه ۰۸ خرداد ۱۳۹۹

کانال رسمی تلگرام مؤسسه آموزش عالی راهبرد شمال

کانال رسمی تلگرام

دانشجویان محترم و اساتید موسسه :

می توانید با وارد کردن لینک ذیل به کانال رسمی تلگرام موسسه آموزش عالی راهبرد شمال بپیوندید.

کانال رسمی تلگرام

9 دیدگاه در “کانال رسمی تلگرام مؤسسه آموزش عالی راهبرد شمال

1. باسلام،بسیاربسیارتبریک عرض میکنم، به امید موفقیتهای روزافزون دانشگاه خوبمان

2. با سلام
    با آرزوی موفقیت روز افزون برای این موسسه دوست داشتنی و پربار.پاینده باشید

3. لطفانحوه شرکت درترم تابستانی رانوشته وبفرماییدازکی ثبت نام شروع میشه//باتشکر

4. سلام خسته نباشيد
    من دانشجوي معماري ام كنكور كارداني به كارشناسي دادم ي دانشگاه غير انتفاعي ديگه قبول شدم كه دلم نميخواد برم امكانش هست كه انصراف بدم ميتونم بيام راهبرد ثبت نام كنم؟؟

1. سلام
      در صورت اعلام تکمیل ظرفیت توسط سازمان سنجش شما میتونید راهبرد شمال رو انتخاب کنید.

5. سلام من جز اون ۱۵۰ نفر ورودی اول موسسه (سال ۸۶) هستم . شانس ما اون زمان ترم تابستونی وجود نداشت و من یک درس پیش نیاز درس ریاضی رو قبول نشدم و مجبور شدم ۲ ترم یک درس رو انتخاب کنم و باعث شد کاردانی من تو این موسسه ۷ ترم طول بکشه البته برای بقیه دانشجوها هم در شرایط عادی از ۵ ترم زودتر امکان اخذ کاردانی وجود نداشت, این هم بگم اون سال کلأ ۲ رشته مدیریت صنعتی و بازرگانی وجود داشت, ساختمان مؤسسه هم که یه خونه ۴ اتاقه که تبدیل شده بود به دانشگاه ولی خیلی خوش میگ ذشت روزای خوبی بود امکانات کم بود ولی کسی اعتراضی نداشت.
    الان که امکانات جدید و میبینم خوشحالم که ما از زمین خاکی شروع کردیم و خوشحال برای دانشجوهای جدید که میتونن به بقیه بگن کجا تحصیل میکنن.
    خوش باشید.

6. سلام وقت بخیر میخواستم بدونم کسی که دو سه تا از درسای پیش دانشگاهی رو قبول نشده میتونه ثبت نام کنه بعد تعهد بده که تا آخر همون ترم درساس رو قبول میشه ثبت نام کنه ممنون میشم زود تر جواب بدین متشکر