شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶

برنامه زمانبندی تشکیل انجمن های علمی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

برنامه زمانبندی تشکیل انجمن های علمی

قابل توجه کلیه دانشجویان

به منظور تقویت نشاط علمی در میان دانشجویان و حمایت از فعالیت های جمعی و خود جوش پژوهشی ، راهنمایی و مشارکت دانشجویان مستعد و توانمند در جهت بالندگی علمی و فرهنگی دانشگاه، انجمن علمی دانشجویان رشته های مدیریت ، حسابداری، حقوق ، روانشناسی و فنی و مهندسی موسسه آموزش عالی راهبرد شمال در قالب پنج ” انجمن علمی دانشجویی ” در چهار چوب مفاد آئین نامه انجمن های علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور تشکیل می گردد .

بخش هایی از آیین نامه ، جزئیات و زمان بندی اجرای آن به شرح زیر می باشد :

۱ ارکان انجمن عبارتند از :

۱-۱) انجمن علمی دانشجویی ، که مرکب از دانشجویان علاقمند به مشارکت در فعالیت های پژوهشی و فوق برنامه علمی در کلیه مقاطع تحصیلی اعم از کاردانی ناپیوسته، کاردانی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد رشته های مدیریت ، حسابداری، حقوق ، روانشناسی و فنی و مهندسی می باشد .

۲-۱ ) شورای مدیریت انجمن علمی دانشجویی.

دانشجویان هر رشته از طریق انتخابات  ۵ نفر را با کسب اکثریت نسبی بعنوان شورای مرکزی انجمن و ۲ تن را بعنوان عضو علی البدل برای مدت یک سال انتخاب می نمایند .

۲- شرایط کاندیداها برای عضویت در شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی

تمامی دانشجویانی که در نیم سال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در حال تحصیل می باشند.

۳زمان بندی ، مکان و نحوه برگزاری انتخابات شورای مدیریت انجمن علمی دانشجویی

۱-۳ ) نصب اطلاعیه انتخابات (در تابلوی اعلانات دانشگاه )- شنبه ۹۶/۰۷/۲۹

۲-۳ ) ثبت نام کاندیداها (نزد مدیر محترم فرهنگی موسسه آقای مهندس شاه محمدی) – از شنبه ۹۶/۰۸/۰۶ لغایت پنجشنبه ۹۶/۰۸/۱۱

۳-۳ ) اعلام لیست اسامی کاندیداها جهت اطلاع دانشجویان–شنبه ۹۶/۰۸/۱۳

۴-۳ ) تبلیغات کاندیداها از شنبه ۹۶/۰۸/۱۳ لغایت پنج­شنبه ۹۶/۰۸/۱۸

۵-۳ ) برگزاری انتخاباتاز شنبه ۹۶/۰۸/۲۰ لغایت پنج­شنبه ۹۶/۰۸/۲۵

۶-۳ ) شمارش آراء رأس ساعت ۱۷ عصر روز پنج­شنبه ۹۶/۰۸/۲۵ با حضور کاندیداها انجام خواهد شد.

۷-۳ ) اعلام نتایج انتخابات ­شنبه ۹۶/۰۸/۲۷

۴- نحوه تبلیغات کاندیداها

پس از اعلام لیست اسامی کاندیداها در ۹۶/۰۸/۱۳ ، افراد مورد نظر می توانند مشخصات شخصی و برنامه های خود را به همراه یک قطعه عکس خود در یک صفحه A4 تهیه نموده و ضمن هماهنگی با مدیرمحترم فرهنگی در تابلوی اعلانات نصب نمایند.

تبصره : در صورتی که چند نفر قصد ائتلاف داشته باشند، می توانند به تعداد نفرات ائتلاف ، صفحه معرفی و اعلام برنامه داشته باشند .

۵- نحوه برگزاری انتخابات

صندوق انتخابات از روز شنبه ۹۶/۰۸/۲۰ لغایت پنج­شنبه ۹۶/۰۸/۲۵ در اتاق مدیر محترم فرهنگی موسسه آماده اخذ آرای دانشجویان خواهد بود.