شنبه ۰۱ مهر ۱۳۹۶

قابل توجه داوطلبان محترم آزمون های ورودی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

موسسه آموزش عالی غیر دولتی-غیر انتفاعی راهبرد شمال ، که به عنوان تنها موسسه آموزش عالی شهرستان رشت، موفق به کسب رتبه یک از وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری  گردیده ؛ با بهره گیری از اساتید مجرب در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در مقاطع کارشناسی ارشد ،کارشناسی و کاردانی با ارائه تسهیلات ذیل آماده جذب دانشجو میباشد.

۱- داوطلبانی که انتخاب اول آنها یکی از رشته های این موسسه باشد مشمول دریافت تخفیف شهریه خواهند شد .

۲- به دانشجویان ممتاز در هر سال تحصیلی ، تخفیف شهریه تعلق می گیرد .

۳- پرداخت وام دانشجویی ازطریق وام صندوق رفاه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و وام صندوق دانشگاه از طریق منابع داخلی دانشگاه و معرفی متقاضیان به بانک انجام می گیرد .

۴- سرو غذای گرم به دانشجویان همه روزه در این موسسه صورت می پذیرد .

۵- تحصیل رایگان برای دانشجویان تحت پوشش بنیاد شهید .

اعضای هیئت موسس

آقایان دکتر عادل آذردکترسید حمید خداداد حسینی – دکتر پرویز احمدی – دکتر محمد رحیم رمضانیاندکتر رضا اسماعیل پوردکتر مهر علی همتی نژاد

آزمون های ورودی دانشگاه

4 دیدگاه در “قابل توجه داوطلبان محترم آزمون های ورودی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

1. سلام من دو روزه سعی میکنم با دانشگاه تماس بگیرم ولی کسی جواب نمیده…من میخواستم بدونم میتونم از ترم بعد شروع کنم؟؟؟چون تو مدارکم مشکلی پیش اومده نمیتونم این ترم ثبت نام کنم…چیکار کنم که کسیو جایگزینم نزارنو من از ترم بعد بتونم بیام دانشگاه؟؟