جمعه ۰۳ آذر ۱۳۹۶

اطلاعیه رشته و کد محل تحصیل قبول شدگان مرحله اول کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۳۹۶

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات داوطلبان عزیز در ماه مبارک رمضان ، بدین وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۶ که با اعلام نتایج اولیه آزمون مجاز به انتخاب رشته تحصیلی در این آزمون شدند می رساند ؛ موسسه آموزش عالی راهبرد شمال برای سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در رشته های نامبرده در ذیل دانشجو می پذیرد .

لذا کلیه داوطلبان متقاضی ثبت نام می توانند جهت اطلاع از شرایط ثبت نام به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی اینترنتی (www.sanjesh.org) قسمت کارشناسی ارشد مراجعه و نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند .

نام رشته  کد محل تحصیل
حسابرسی  ۱۴۵۳۰
حسابداری ۱۴۴۴۲
مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی  ۱۴۸۸۸