یکشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۶

برگزاری انتخابات انجمن های علمی موسسه

قابل توجه کلیه دانشجویان موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

به منظور تقویت نشاط علمی در میان دانشجویان و حمایت از فعالیت های جمعی و خود جوش پژوهشی ، راهنمایی و مشارکت دانشجویان مستعد و توانمند در جهت بالندگی علمی و فرهنگی دانشگاه، انجمن علمی دانشجویان رشته های مدیریت ، حسابداری، روانشناسی، فنی و مهندسی موسسه در قالب چهار ” انجمن علمی دانشجویی ” در چارچوب مفاد آئین نامه انجمن های علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور تشکیل می گردد.

بخش هایی از آیین نامه، جزئیات و زمان بندی اجرای آن به شرح زیر می باشد :

۱ ارکان انجمن عبارتند از :

۱-۱) انجمن علمی دانشجویی ، که مرکب از دانشجویان علاقمند به مشارکت در فعالیت های پژوهشی و فوق برنامه علمی در کلیه مقاطع تحصیلی اعم از کاردانی ناپیوسته، کاردانی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد رشته های مدیریت ، حسابداری، روانشناسی، فنی و مهندسی می باشد .

۲-۱) شورای مدیریت انجمن علمی دانشجویی.

دانشجویان هر رشته از طریق انتخابات  ۵ نفر را با کسب اکثریت نسبی به عنوان شورای مرکزی انجمن و ۲ تن را به عنوان عضو علی البدل برای مدت یک سال انتخاب می نمایند .

۲- شرایط کاندیداها برای عضویت در شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی

تمامی دانشجویانی که در نیم سال اول سال تحصیلی ۹۶-۹۵ در حال تحصیل می باشند.

۳زمان بندی ، مکان و نحوه برگزاری انتخابات شورای مدیریت انجمن علمی دانشجویی

۱-۳) نصب اطلاعیه انتخابات (در تابلوی اعلانات دانشگاه )- شنبه ۹۵/۸/۲۹

۲-۳) ثبت نام کاندیداها (نزد مدیر محترم اداری و مالی موسسه آقای شاه محمدی) – از شنبه ۹۵/۹/۶ لغایت پنجشنبه ۹۵/۹/۱۱

۳-۳) اعلام لیست اسامی کاندیداها جهت اطلاع دانشجویان–شنبه ۹۵/۹/۱۳

۴-۳) تبلیغات کاندیداها از شنبه ۹۵/۹/۱۳ لغایت پنج­شنبه ۹۵/۹/۱۸

۵-۳) برگزاری انتخاباتاز شنبه ۹۵/۹/۲۰ لغایت پنج­شنبه ۹۵/۹/۲۵

۶-۳) شمارش آراء رأس ساعت ۱۷ عصر روز پنج­شنبه ۹۵/۹/۲۵ با حضور کاندیداها انجام خواهد شد.

۷-۳) اعلام نتایج انتخابات ­شنبه ۹۵/۹/۲۷

۴- نحوه تبلیغات کاندیداها

پس از اعلام لیست اسامی کاندیداها در ۹۵/۹/۱۳، افراد مورد نظر می توانند مشخصات شخصی و برنامه های خود را به همراه یک قطعه عکس خود در یک صفحه A4 تهیه نموده و ضمن هماهنگی با مدیرمحترم اداری و مالی در تابلوی اعلانات نصب نمایند.

تبصره : در صورتی که چند نفر قصد ائتلاف داشته باشند، می توانند به تعداد نفرات ائتلاف ، صفحه معرفی و اعلام برنامه داشته باشند .

۵- نحوه برگزاری انتخابات

صندوق انتخابات از روز شنبه ۹۵/۹/۲۰ لغایت پنج­شنبه ۹۵/۹/۲۵ در اتاق مدیر محترم اداری و مالی موسسه آماده اخذ آرای دانشجویان خواهد بود.