شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶

قابل توجه داوطلبان محترم آزمون سراسری سال ۱۳۹۵ در خصوص انتخاب رشته

به اطلاع داوطلبان محترم شرکت کننده در آزمون سراسری سال ۱۳۹۵ می رساند موسسه آموزش عالی راهبرد شمال بر اساس نامه شماره ۲/۷۴۹۸۱ مورخ ۹۴/۴/۲۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به کسب رتبه “سطح یک ” شده و در استان گیلان فقط یک موسسه دیگر به این موفقیت نایل شده است، لذا این موسسه با بهره گیری از اساتید دانشگاههای دولتی آماده پذیرش دانشجویان محترم برای سال تحصیلی ۹۶-۹۵ می باشد. علاقمندان جهت انتخاب رشته با توجه به کد رشته های موجود در  دفترچه شماره دو آزمون سراسری ۱۳۹۵ به سایت سازمان سنجش آموزش کشور (www.sanjesh.org) مراجعه فرمایند.

کد رشته محل
عنوان رشته
مهندسی صنایع
مهندسی عمران
۱۴۱۷۱ مهندسی معماری
۱۴۱۶۷ مهندسی مکانیک
۱۴۱۶۸ مهندسی برق
۱۴۱۷۰ مهندسی کامپیوتر
۲۱۱۳۵ حسابداری
۲۱۱۳۶ روانشناسی
۲۱۱۳۷ مدیریت اموربانکی
۲۱۱۳۸ مدیریت بازرگانی
۲۱۱۳۹ مدیریت صنعتی
۲۱۱۴۰ مدیریت مالی
۲۱۱۴۱ کاردانی حسابداری

برخی از امکانات و شرایط موسسه آموزش عالی راهبرد شمال جهت استحضار داوطلبان محترم به شرح ذیل می باشد:

۱- دانشجویان ممتاز کلیه مقاطع تحصیلی در هر سال تحصیلی براساس دستورالعمل مربوط از پرداخت درصدی از شهریه ثابت معاف خواهند بود.

۲- دانشجویان از وام شهریه اختصاص داده شده از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مطابق ضوابط در صورت تامین اعتبار بهره مند خواهند شد.

۳- دانشجویان از مزایای بیمه حوادث دانشجویی برخوردار خواهند بود.

۴- به دانشجویان یک نوبت غذا با نرخ دانشجویی در سلف سرویس موسسه ارائه می گردد.

۵-  برای دانشجویان غیربومی از طریق خوابگا ه های خودگردان بخش خصوصی تحت نظارت دانشگاه گیلان در جهت تامین نیاز متقاضیان مساعدت و همکاری لازم انجام خواهد داشت.

۶- این موسسه از اساتید مجرب دانشگاه های معتبر کشوراستفاده می نماید.

۷-  امکانات و فضای آموزشی مطلوب و همچنین تجهیزات کمک آموزشی در تمامی کلاسها فراهم می باشد.

۸- مجهز به سلف غذاخوری، کتابخانه ، سالن مطالعه در فضایی مطلوب و سایت کامپیوتری پیشرفته می باشد.

One thought on “قابل توجه داوطلبان محترم آزمون سراسری سال ۱۳۹۵ در خصوص انتخاب رشته

1. سلام یکی از دانشجویان مقطع ارشداین دانشگاه هستم ازنظربنده این دانشگاه یکی ازبهترین ها نه تنهاتواستان بلکه توکشوره چون چندموسسه اموزش عالی تواستانهای دیگه روهم بررسی کردم این نظرودارم وواقعاازکیفیت اموزشی این دانشگاه راضی هستم.