شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۸

برگزاری انتخابات انجمن های علمی موسسه

قابل توجه کلیه دانشجویان

به منظور تقویت نشاط علمی در میان دانشجویان و حمایت از فعالیت های جمعی و خود جوش پژوهشی ، راهنمایی و مشارکت دانشجویان مستعد و توانمند در جهت بالندگی علمی و فرهنگی دانشگاه , انجمن علمی دانشجویان رشته های مدیریت ، حسابداری، مهندسی صنایع، روانشناسی، معماری و کامپیوتر دانشگاه در قالب شش ” انجمن علمی دانشجویی ” در چهار چوب مفاد آئین نامه انجمن های علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور تشکیل می گردد .

بخش هایی از آیین نامه ، جزئیات و زمان بندی اجرای آن به شرح زیر می باشد :

۱ ارکان انجمن عبارتند از :

۱-۱) انجمن علمی دانشجویی ، که مرکب از دانشجویان علاقمند به مشارکت در فعالیت های پژوهشی و فوق برنامه علمی در کلیه مقاطع تحصیلی اعم از کاردانی ناپیوسته، کاردانی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد رشته های مدیریت (بازرگانی، صنعتی، مالی، امور بانکی، بیمه و جهانگردی)، حسابداری، مهندسی صنایع، روانشناسی، معماری و کامپیوتر می باشد .

۲-۱ ) شورای مدیریت انجمن علمی دانشجویی.

دانشجویان هر رشته از طریق انتخابات  ۵ نفر را با کسب اکثریت نسبی بعنوان شورای مرکزی انجمن و ۲ تن را بعنوان عضو علی البدل برای مدت یک سال انتخاب می نمایند .

۲- شرایط کاندیداها برای عضویت در شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی

تمامی دانشجویانی که در نیم سال اول سال تحصیلی ۹۴-۹۳ در حال تحصیل می باشند.

۳زمان بندی ، مکان و نحوه برگزاری انتخابات شورای مدیریت انجمن علمی دانشجویی

۱-۳ ) نصب اطلاعیه انتخابات (در تابلوی اعلانات دانشگاه )- دو­شنبه ۹۳/۹/۳

۲-۳ ) ثبت نام کاندیداها (نزد مدیر محترم اداری و مالی موسسه آقای تاخیره) – از دوشنبه ۹۳/۹/۳ لغایت دو­شنبه ۹۳/۹/۱۰

۳-۳ ) اعلام لیست اسامی کاندیداها جهت اطلاع دانشجویان– سه شنبه ۹۳/۹/۱۱

۴-۳ ) تبلیغات کاندیداها از سه شنبه ۹۳/۹/۱۱ لغایت پنج­شنبه ۹۳/۹/۱۳

۵-۳ ) برگزاری انتخاباتاز شنبه ۹۳/۹/۱۵ لغایت چهار­شنبه ۹۳/۹/۱۹

۶-۳ ) شمارش آراء رأس ساعت ۷ عصر روز چهارشنبه ۹۳/۹/۱۹ با حضور کاندیداها انجام خواهد شد.

۷-۳ ) اعلام نتایج انتخابات پنج شنبه ۹۳/۹/۲۰

۴- نحوه تبلیغات کاندیداها

پس از اعلام لیست اسامی کاندیداها در ۹۳/۹/۱۱، افراد مورد نظر می توانند مشخصات شخصی و برنامه های خود را به همراه یک قطعه عکس خود در یک صفحه A4 تهیه نموده و ضمن هماهنگی با مدیرمحترم اداری و مالی در تابلوی اعلانات نصب نمایند.

تبصره : در صورتی که چند نفر قصد ائتلاف داشته باشند، می توانند به تعداد نفرات ائتلاف ، صفحه معرفی و اعلام برنامه داشته باشند .

۵- نحوه برگزاری انتخابات

صندوق انتخابات از روز شنبه ۹۳/۹/۱۵ لغایت چهارشنبه ۹۳/۹/۱۹ در اتاق مدیر محترم اداری و مالی موسسه آماده اخذ آرای دانشجویان خواهد بود.