شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶

نخستین کنگره ملی حضرت محمد هلال بن علی علیه‌السلام

شناخت بیشتر و بهتر از خاندان نبوی و علوی به عنوان پیشوا و وسیله ارتباط با خداوند تبارک و تعالی، زمینه رشد معنوی و ارتقای حیات طیبه افراد انسانی را فراهم می سازد.

حضور حیات بخش این خاندان و ذراری آنها در نقاط مختلف، ضمن ایجاد بستر هدایت و ترسیم مسیر حرکت در راه زندگی جاویدان، بر روند جاری سرزمین های متبرک به حضورشان نیز تأثیر بسزایی داشته است.

چه بسا نقاطی که از هر گونه جاذبه زیستی و طبیعی بی بهره بوده اما به برکت حضور ایشان، به جایگاهی بس ارزشمند و مورد اقبال عمومی تبدیل شده است.

چه کوه ها و دره های پر خطر و چه بیابان های خشک که پناهگاه و منزلگاه شان شده و به مصداق «شَرفُ المَکان بالمَکین» اینک جایگاهی والا نزد زمینیان و آسمانیان دارند.

از جمله آنها، حضرت محمد(اوسط) مشهور به هلال(ع)، از فرزندان بلافصل امیرمومنان، حضرت علی علیه السلام است که بنا به فرضیه هایی، ابعاد مختلف حیاتش مورد تأمل برخی عالمان دین در گذشته قرار گرفته و بنا به شکوه و نفوذ معنوی شخصیت این یادگار امیرالمومنین(ع) و از نخستین مهاجران علوی به ایران، هر گونه تلاش علمی و کنکاش تاریخی درباره زندگی ایشان، ما را به اهمیت مهاجرتش به ایران و اقامتش در این نقطه از سرزمین خاکی رهنمون خواهد ساخت.

برای این منظور و در امتداد برگزاری نخستین کنگره بین المللی امامزادگان، همزمان با سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، برپایی «نخستین کنگره ملی حضرت محمدهلال بن علی(ع)» با اهداف و محورهای ارایه شده، مورد نظر است.

امید که تلاش صاحبان اندیشه و قلم، اهتمام پژوهشگران ارجمند و ذوق هنرمندان گرامی، بر محتوای این کنگره علمی بیفزاید و آگاهی بیشتری در علاقه مندان به خاندان عصمت و طهارت(ع) در پی داشته باشد و از این رهگذر، توفیق تشرّف با معرفت و کسب معنویت از حرم مطهر فرزند علی بن ابیطالب(ع)، حضرت محمد هلال(ع)، بیش از پیش فراهم آید.

ان شاء الله.

نشانی پستی دبیرخانه علمی:

قم، بولوار شهید صدوقی، بولوار شهید عطاران، نبش تقاطع ولی عصر(عج)، دفتر مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، دبیرخانه علمی کنگره.

نشانی پستی دبیرخانه اجرایی:

آران و بیدگل، صندوق پستی ۱۶۳/۸۷۴۱۵، حرم مطهر حضرت محمدهلال بن علی(ع)، دبیرخانه اجرایی کنگره.

با ما تماس بگیرید :

تلفن تماس : ۰۳۱۵۴۷۶۳۱۳۳