پنج شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸

آغاز ثبت نام عمره دانشگاهیان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک،محمد زارع معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت:ثبت‌نام دانشگاهیان برای عمره در سایت لبیک آغاز شد.

وی افزود: ثبت‌نام از دانشگاهیان متقاضی تشرف به سرزمین وحی تا ۱۰ آبان ماه در سایت لبیک ادامه دارد و اساتید، دانشجویان پسر مجرد و متاهلین می‌توانند با مراجعه به نشانی www.labbayk.ir برای ثبت‌نام اقدام کنند.

زارع گفت: قرعه کشی عمره دانشگاهیان بعد از عاشورای حسینی به صورت اینترنتی انجام می‌شود و با این روند زائرین اصلی و ذخیره اعلام خواهند شد و این دانشجویان با شرکت در دوره‌های آموزش مجازی و موفقیت در این دوره ها مجاز به اعزام به سرزمین وحی می‌شوند. توضیحات مفصل در خصوص آموزش مجازی متعاقبا اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است دانشجویان متاهل که اخیرا ازدواج کرده‌اند در قرعه کشی دارای اولویت هستند.

برای ورود به سامانه ثبت نام عمره دانشگاهیان کلیک کنید