شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۸

برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی ۹۴-۹۳

دانشجوی گرامی ورودی جدید

با سلام و احترام

بدین وسیله ضمن عرض تبریک ورودتان به عرصه مقدس علم، ایمان و عمل در موسسه آموزش عالی راهبرد شمال، به اطلاع می‌رساند به منظور استقبال دانشجویان ورودی جدید و آشنایی با این موسسه مراسم ویژه دانشجویان ورودی جدید با حضور اعضای محترم هیات موسس این موسسه برگزار خواهد گردید.

به همین مناسبت با توجه به الزامی بودن شرکت کلیه دانشجویان جدیدالورود در این برنامه، از جنابعالی دعوت می‌شود در موعد مقرر در این مراسم شرکت نمایید.

پنجشنبه مورخ ۹۳/۷/۳ از ساعت ۹ الی ۱۱ ویژه دانشجویان ورودی کنکور سراسری

پنجشنبه مورخ ۹۳/۷/۳ از ساعت ۱۵ الی ۱۷ ویژه دانشجویان ورودی کنکور کارشناسی ناپیوسته و فنی- حرفه ای

جمعه مورخ ۹۳/۷/۴ از ساعت ۹ الی ۱۱ ویژه دانشجویان ورودی کنکور کارشناسی ارشد

28 دیدگاه در “برگزاری مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی ۹۴-۹۳

1. سلام.خسته نباشید. من دانشجوی ورودی جدید کنکور سراسری هستم.میخواستم بدونم کلاسا از کی شروع میشه؟؟آیا قبل از مراسم استقبال کلاسی دایر میشه یا نه؟؟

2. با سلام
    ضمن تشکر از برگزاری مراسم استقبال ، من دانشجوی ورودی جدید کارشناسی ارشد هستم.مراسم ساعت ۹ تا ۱۱ روز جمعه هست و همچنین کلاس های ما هم روز جمعه برگزار میشه.آیا بعد از مراسم کلاس تشکیل میشه؟

3. سلام من ترم ۴ حسابداریم یعنی دی ماه تموم میشه و الانم کارشناسی دانشکده شما رو قبول شدم میخواستم بدونم میشه یه ترم مرخصی گرفت بعد این که کاردانی تموم شد بیام واس کارشناسی اونجا؟آیا؟یا منتفی هستشو حتما باید کاردانیم تموم شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایا؟

4. سلام خسته نباشید. من دانشجوی ورودی۹۳ هستم. دراستان کرمانشاه سکونت داریم , یه مشکلی برام پیش اومده نمیتونم برای مراسم استقبال خودموبرسونم. مشکلی پیش نمیاد؟؟؟یه خواهش داشتم: امکانش هست نکات مهمی که تومراسم به دانشجوها گفته میشه رو توسایت هم بگذارین؟؟؟

5. سلام و خسته نباشید
    میخواستم بدونم این دانشگاه ورودی بهمن ماه دارد؟ من احرار قبول شدم اما کاردانیم بهمن ماه در چمران تماممیشود و علاقه ورود به این دانشگاه را دارم.ممنون میشم کاملا توضیح بدین

6. با سلام میخواستم ببینم من بنا بر مشکلی امروز صبح نتونستم در مراسم شرکت کنم میخواستم ببینم این مشکلی تو روند تحصیلیم ایجاد میکنه؟ و همچنین هنوز اطلاعات منو داخل سایت نزدن برای کلاسام

1. با سلام.
      در جلسه مزبور نکات کلیدی راجع به دوره دانشجویی بیان شد، بهتر است از حاضرین و همکلاسیهایتان موارد را بپرسید.
      برای اطلاعات آموزشیتان هم با واحد آموزش شماره ۴۲۴۰۵۵۵ و ۴۲۴۰۳۳۳ تماس بگیرید.

7. slm man daneshjooye jadidevorodi konkor sarasari hastam rooze sabte nam n man y barge dadan k 3 mehr bayad to sit bramo barnamamo daryaft konam mishe begin classhaye ma key shoro mishe akhe jayi neveshte nashode mamnoon

8. سلام ، آقای تاخیره خسته نباشید. فقط عنایت نمایید که به همه سوالات به موقع پاسخ دهید و در پاسخ دادن جملات مودبانه و بدون غلط املایی باشد چون از دانشگاه انتظار خطاهایی چنین متصور نیست.