آمار وبسایت

• کل بازدید ها : 5339208

• برگزاری انتخابات انجمن های علمی موسسه

قابل توجه کلیه دانشجویان موسسه آموزش عالی راهبرد شمال

به منظور تقویت نشاط علمی در میان دانشجویان و حمایت از فعالیت های جمعی و خود جوش پژوهشی ، راهنمایی و مشارکت دانشجویان مستعد و توانمند در جهت بالندگی علمی و فرهنگی دانشگاه، انجمن علمی دانشجویان رشته های مدیریت ، حسابداری، روانشناسی، فنی و مهندسی موسسه در قالب چهار ” انجمن علمی دانشجویی ” در چارچوب مفاد آئین نامه انجمن های علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور تشکیل می گردد.

بخش هایی از آیین نامه، جزئیات و زمان بندی اجرای آن به شرح زیر می باشد :

۱- ارکان انجمن عبارتند از :

۱-۱) انجمن علمی دانشجویی ، که مرکب از دانشجویان علاقمند به مشارکت در فعالیت های پژوهشی و فوق برنامه علمی در کلیه مقاطع تحصیلی اعم از کاردانی ناپیوسته، کاردانی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد رشته های مدیریت ، حسابداری، روانشناسی، فنی و مهندسی می باشد .

۲-۱) شورای مدیریت انجمن علمی دانشجویی.

دانشجویان هر رشته از طریق انتخابات  ۵ نفر را با کسب اکثریت نسبی به عنوان شورای مرکزی انجمن و ۲ تن را به عنوان عضو علی البدل برای مدت یک سال انتخاب می نمایند .

۲- شرایط کاندیداها برای عضویت در شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی

تمامی دانشجویانی که در نیم سال اول سال تحصیلی ۹۶-۹۵ در حال تحصیل می باشند.

۳- زمان بندی ، مکان و نحوه برگزاری انتخابات شورای مدیریت انجمن علمی دانشجویی

۱-۳) نصب اطلاعیه انتخابات (در تابلوی اعلانات دانشگاه )- شنبه ۹۵/۸/۲۹

۲-۳) ثبت نام کاندیداها (نزد مدیر محترم اداری و مالی موسسه آقای شاه محمدی) – از شنبه ۹۵/۹/۶ لغایت پنجشنبه ۹۵/۹/۱۱

۳-۳) اعلام لیست اسامی کاندیداها جهت اطلاع دانشجویان–شنبه ۹۵/۹/۱۳

۴-۳) تبلیغات کاندیداها از شنبه ۹۵/۹/۱۳ لغایت پنج­شنبه ۹۵/۹/۱۸

۵-۳) برگزاری انتخاباتاز شنبه ۹۵/۹/۲۰ لغایت پنج­شنبه ۹۵/۹/۲۵

۶-۳) شمارش آراء رأس ساعت ۱۷ عصر روز پنج­شنبه ۹۵/۹/۲۵ با حضور کاندیداها انجام خواهد شد.

۷-۳) اعلام نتایج انتخابات ­شنبه ۹۵/۹/۲۷

۴- نحوه تبلیغات کاندیداها

پس از اعلام لیست اسامی کاندیداها در ۹۵/۹/۱۳، افراد مورد نظر می توانند مشخصات شخصی و برنامه های خود را به همراه یک قطعه عکس خود در یک صفحه A4 تهیه نموده و ضمن هماهنگی با مدیرمحترم اداری و مالی در تابلوی اعلانات نصب نمایند.

تبصره : در صورتی که چند نفر قصد ائتلاف داشته باشند، می توانند به تعداد نفرات ائتلاف ، صفحه معرفی و اعلام برنامه داشته باشند .

۵- نحوه برگزاری انتخابات

صندوق انتخابات از روز شنبه ۹۵/۹/۲۰ لغایت پنج­شنبه ۹۵/۹/۲۵ در اتاق مدیر محترم اداری و مالی موسسه آماده اخذ آرای دانشجویان خواهد بود.

این مطلب توسط مدیریت سایت در تاریخ ۱ آذر ۱۳۹۵ نوشته شده , و تاکنون بازدید داشته است

ورود به سیستم
    سامانه مدیریت جامع آموزشی
    موسسه راهبرد شمال
    تقویم آموزشی
  • شروع کلاسها: شنبه 1395/11/16
  • پایان کلاسها: جمعه 1396/03/19
  • شروع امتحانات: شنبه 1396/03/20
  • پایان امتحانات: پنجشنبه 1396/04/08
  • آدرس : رشت ، جاده لاکان ، بلوار پرفسور سمیعی ،‌ 500 متر بالاتر از پل طالشان
    تلفن: 33424843-013   و   33440333-013   و   33425515-013
    کدپستی: 4193165151     ایمیل: info@rahbordshomal.ac.ir
    کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه آموزش عالي راهبرد شمال می باشد .